Вицови

Вицови за плавуши

10 вицови за плавуши кои слатко ќе ве насмеат

Плавуша со раката во гипс оди на доктор и прашува:
– Докторе, кога ќе ми го извадите гипсот од раката, ќе можам ли да свирам на пијано?
– Да, да, се разбира, нема проблем!
– Леле докторе, колку ми е мило! Одвај чекам да почнам, цел живот сум сакала, а никогаш порано не сум свирела!

Што вели невестата после првата брачна ноќ во различни држави? (виц)

Во Германија: Ханс Дитрих, оди во кујната и направи ми едно кафе или и тоа не можеш?
Во Франција: Жан-Пол, подај ми го шампањското, зошто ми остана непријатен вкус во устата.
Во Англија: Сер, се надевам дека прашањето со потомството ви е решено и нема да ни се налага повеќе да ги вршиме тие неумесни и неприлични движења.

Канибалот и жена му (виц, црн хумор)

Канибалот не може да заспие, се врти и размислува. По некое време ја буди жена си: – Жено, не можам да заспијам. Ме мачат некои прашања. Кој сум јас? Зошто сум на овој свет? Жената нервозно: – Колку пати сум ти рекла да не јадеш интелектуалци за вечера.

Какви видови на пари постојат? (виц)

Децата на училиште учат лекција по предметот општество. Наставничката ги прашува: – Деца, дали можете да ми кажете какви видови пари постојат? Еден ученик одговара: – Метални. Друг: – Хартиени. – Така е, деца. Трет вели: – Крипто валути. – Браво деца, па вие сте биле многу напредни. Зоки крева рака. – Ајде Зоки! –

Кога ќе се сретнеш со пријател после долго време (виц)

Се среќаваат двајца пријатели после подолго време. Едниот: – Мило ми е што те гледам, како се твоите родители? – Добро, ти благодарам. – А како е жена ти? – И таа е добро. – Како се децата? – Одлични се. – Ќе ми позајмиш ли 500 евра? – А зошто не ми го бакнеш

Жената што сакала да стане скротувач на тигри во циркус (виц)

Жена оди кај шефот на циркусот – ситна, со наочари, мирна, кротка, ќе ја речеш на мравка не гази. – Сакам да станам скротувач на тигрите кај вас. Шефот почнува да се смее: – Добро, еве ги тигрите, само што се разбеснаа, оди скроти ги. Жената мирно влегува во кафезот и наеднаш викнува: – ИЗРОДИ!

Вицови

10 кратки вицови за долго смеење

Оглас: „Продавам BMW. Колата е возена само на кратки растојанија. Дома – сервис – дома.“ – – – – – – – Пецо ја одвел жена си на кино за да го гледаат „Годзила“. Кога чудовиштето се појавило на екранот, жена му извикала: – Офлеле, мајко! – Еј да, навистина личи на мајка ти –