Еротика

Мајката е во топ форма на интернет и не им се дава на годините, ниту на младите девојки, но на крај реши да сподели неколку искрени фотографии

Ова е Миљушка, мајка, ТВ готвачка и блогерка од Холандија, која има дури 650.000 следбеници на Инстаграм. За разлика од грото жени на социјалните мрежи, таа реши да сподели и неколку искрени фотографии од своето тело.

22-годишната кукла тврди дека не може да најде пристојна работа поради својот атрактивен изглед (15 слики)

„Живееме во општество каде атрактивната жена нема многу опции за работа или за унапредување ако не се понижува со се*с со својот работодавец – што не сакав да го сторам“ – вели 22 годишната убавица Барбара Луна Сипос, која до сега потрошила 140.000 долари на својот изглед. Унгарската Барби додава и дека поради преголемото внимание

Да имаше ваква кандидатка како оваа украинска политичарка Александра Клитина, сите мажи ќе излезеа на избори. Слушнете ја нејзината програма!

Партијата што ја формирала се вика “Украина против корупцијата”. Инаку Александра не е нова во украинската политика, таа е поранешен заменик министер за инфраструктура.