Мотика таленти

21-годишната стјуардеса Оливија Меккен го сподели со светот своето лошо искуство со зголемувањето на усните

Стјуардесата Оливија Меккен од англискиот град Ланчестер, мислела дека нејзините усни се премногу тенки, па без многу да истражи, се решила за филери. Резултатот беше 4 дена криење од целиот свет, после што работите почнале да се враќаат во нормала. Докторот ѝ рекол дека било нормално усните да потечат после третманот, но никој не ѝ