Смешни видеа

„Маска требиТ?“ Охриѓанецот сега ќе ви објасни како и каква маска треба да си носите

Во Охрид започна туристичката сезона, но носењето маски на ова жешко време може да биде малку мачно. Овој чичко знае дека не треба да се шетаме без маски и самиот го почитува ова правило. Како што можете да забележите маската е со уникатен модел и дезен, а исто така ефективно се приспособува доколку носите качкет,

Нов летен хит од Оливер Спасовски за сите сеирџии (Ед Шеран на апарати)

Веќе и врапчињата знаат за „епската“ честитка на премиерот Спасовски со која им го честита празникот на Ромите, секако на Ромски. Како што расте популарноста на говорот така растат и шегите на негова сметка. Овој пат направен е „ремикс“ на песната „Shape of you“ на Ед Шеран. Спиеш ли мирно Ед?

Игор сака да објасни, но точно се познава кој бегал од „часовите“ во штабот

Избори се ближат, автопати се нижат, или не беше така? Или можеби да, ама не сме сигурни, момент да ни текне само…  Сега Игор ќе ви објасни што сѐ ќе биде „средено“ по изборите, но не му замерувајте (нема повторено).

Македонските играорци „се скршија“ од играње на фестивал кај соседите

Сите се навикнати да ги гледаат нашите играорци како ја „тресат“ сцената, но никој не очекува дека сцената ќе ги „истресе“ нив. Да се надеваме дека лесно поминале и дека биле како нови за следното оро.

Еве како Џек од Титаник романтично ќе се збогуваше со Роуз доколку беше од Македонија

И токму во моментот кога ќе помислите дека шегите на негова сметка ќе престанат се појавува нешто ново. Овој пат говорот на премиерот Спасовски „совршено“ се вклопи во трогателната сцена помеѓу Џек и Роуз од филмот Титаник.