Ја качи бабата да ја повози со новата Тесла, но автомобилот тргна сам, без бозач

Погледнете ја смешната реакција на бабата!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.