Еротика

Братот на Пабло Ескобар влезе во бизнисот со мобилни телефони и знае како се прави добра промоција

Братот на Пабло Ескобар, најпознатиот колумбиски наркобос, лансираше паметен телефон на преклопување за кој неговата компанија тврди дека може да се уништи само со пожар. Роберто Ескобар, кој ја продава најмалата верзија на телефонот за 349 долари, се надева дека ќе се натпреварува со технолошкиот гигант „Apple“. Тој го пуштил телефонот во продажба во чест

Полицајци апсат девојка без панталони?! Забрането ли е да се шета таква или девојката едноставно претера?

Сантарем е португалски град со околу 63,000 жители, кој во времето на Цезар бил значаен административен центар на римските легии. На плоштадот на ова мало место, една пијана бразилска туристка сметаше дека е неопходно да спори со полицијата. Полицаецот прво ја предупреди, но кога таа го удри полицаецот, сама си го бараше. Некаде по пат