Смешни слики

Дали се ова најгрдите дизајни на предмети од секојдневието кои некогаш сте ги виделе?

Џонас Нифенгер и Себастијан Матис од Швајцарија креирале Инсаграм профил каде што ги објавуваат најгрдите можни дизајни кои некогаш сте ги виделе. Профилот има повеќе од половина милион следбеници така што „материјалот“ кој го нуди е прилично „добар“. Еве неколку од најгрдите дизајни кои откако ќе ги погледнете нема да престанете да се чудите како