Смешни видеа

Во време на пандемија важно е да се носат маски и да се сечат ноктите редовно, така?

Без разлика дали има пандемија или не нивото на култура во автобусите во Македонија е на „завидно ниво“. Така на пример оваа госпоѓа сака секогаш да биде средена и скоцкана и не бира ниту време ниту место за тоа.

На овие тројца момци дождот не може да им ја уништи летната забава

Сите се жалиме дека дождот дополнително ни го уништи летото и плановите, но некои луѓе размислуваат многу пооптимистично од другите. На пример овие момчиња одлучија малку да се „размрдаат“ околу кружниот тек со летно расположение во овие „есенски денови“.

Дуа Липа е прилично самоуверена кога станува збор за сценскиот настап, а еве како изгледаат нејзините потези во реалноста

Да не станеше „популарна“ со нејзините бесмислици најверојатно никој немаше да забележи дека Дуа Липа нема талент кога станува збор за играњето. Една девојка се обиде да покаже како тоа изгледа во реалноста…

Одлепената плавуша ја лаже мајка си да легне на подот за да не ја казни полиција

Приказната е следна: Девојката ѝ се јавува на својата мајка и ѝ вели: „Мамо легнувај на подот, ме фати полиција заради брзо возење. Јас им реков дека лежиш на подот и морам итно да одам кај тебе, а тие доаѓаат да проверат.“

Традиција си е традиција: Сестрите на невестата го тестираат младоженецот за да видат дали може да им одолее

Ова е еден интересен обичај во Камерун. Сестрите на невестата го тестираат младоженецот со заводливо „танцување“ врз него за да проверат дали може да се контролира себеси. Стар обичај, но традицијата може да биде и интересна.