Мотика таленти

Убавата Татјана цели 9 години не сака да види ножици до својата коса

Ако верувате дека убавината на девојката е во нејзината коса, тогаш жителка на Барнаул Татјана Гордикова би можела да стане триумфална во повеќе од една конкуренција. Во 2012 година, девојчето сфати дека фризурите не се нејзина приказна. Поминаа девет години, при што Русинката не го даде своето богатство во рацете на фризери. И должината на

Раперка која се прослави затоа што кажа глупост сега заработи милион долари за само 6 часа

Бхат Бхаби (Даниел Бреголи) пред неколку дена го прослави својот 18-ти роденден. Во чест на ова, таа отвори сметка на популарната платформа OnlyFans, каде за шест часа заработи милион долари: 750 илјади долари на претплата, повеќе од 260 илјади долари на платени пораки и повеќе од 5,5 илјади долари „бакшиш“. Во исто време, содржината што