Спорт

Моментот кога Новак Ѓоковиќ случајно ја погоди линиската судика и беше дисквлификуван, но од агол од кој најубаво се гледа инцидентот

Топчето не беше удрено толку силно за жената толку да издраматизира. Дури немало потреба ни воопшто да ја прегледа доктор потоа. Човекот се извини затоа што навистина немаше намера, а дали судиите не треба да го следат топчето цело време и да го избегнуваат, се разбира?

Розовата принцеза на бразилските фудбалски терени

Клесио Мореира дос Сантос, попознат како Маргарида (маргаритка), е бразилски фудбалски судија , познат по неговиот атипичен стил на судење што го направи познат не само во Бразил, туку и во целиот свет. Маргарида сега има 62 години, кариерата официјално ја заврши во 2004 година, но сѐ уште суди на аматерски и добротворни натпревари. Инаку

Колената на рускиот кревач на тегови Александар Седик си поминаа гадно на неговиот последен настап

Намерата му беше да крене 400 килограми, но неговото десно колено не мислеше така. Веднаш по инцидентот, спортистот бил префрлен во болница, каде што му била направена операција која траела цели 6 часа. Предупердување: Видеото може да ве вознемири!