Жестоко!

Убиство поради неухранетост: Мајка веган е прогласена за виновна откако го усмртила своето 18-месечно дете со „посебна исхрана“

Мајка е прогласена за виновна за убиство на нејзиниот 18-месечен син кој тежел само 17 килограми кога починал во 2019 година, откако го хранела само со овошје, зеленчук и мајчино млеко. Шејла О’Лири (39) во вторникот по еднонеделно судење беше осудена од порота во Кејп Корал, Флорида. Таа сега се соочува со доживотен затвор зад

ЧУДО: Исчезнатото момче Џо (8) во Германија пронајден како „лелека“ во канализација, една недела откако исчезна од својот дом

Младото  момче за чудо било пронајдено заглавено во подземна канализација од случаен минувач откако исчезнало од градината на неговите родители осум дена претходно. Џо (8) живее со своите родители во Олденбург, Германија и исчезна мистериозно на 17 јуни. Беше започната огромна операција за пребарување и учествуваа стотици локални жители, детективи и ракувачи со кучиња, но