Јамајканецот си фатил бела девојка и игра со неа на улица пред дискотеката

На крај реши да отиде еден чекор понатаму во тестирањето на нејзинот капацитет :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.