Јане Петрески го прифати предизвикот да си ги соблече тренерките без раце

Плус малку го зачинил, со горниот дел.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.