Јапонски карантин (виц)

Некаде во далечната Јапонија. Мажот се враќа во карантин во тесниот стан и ја прашува жена си:
– И Шо Имајада?
– Мусакаши Оштеима.
– Мусакаши Нетијада…
– Амашеси Јадешкуро Тогас.