Јапонскиот таксист се изнервира затоа што муштеријата не сакал да му плати

Поука: Немој ни случајно да седнувате во такси во јапонија, пред да проверите дали во џебот имате доволно пари!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!