Јас сакам да бидам како мама!

Девојчето од гледање научило колку е лесно да се претвориш во убавица, па додека никој не гледал, се средило со шминките на мама.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.