Јас само да прашам (виц)

Редица кај гинекологот.
Една жена само што доаѓа и веднаш оди кон вратата:
– Јас само да прашам!
Друга жена од редот:
– Е ако де! Ние пак само да покажеме! Ќе си чекате во редот!