Јас сум во гетото, ра-та-та-тааа!

Опасниот фраер го живее својот живот на екстремен начин, одејќи по работ…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.