Јутуберот од Њујорк долго време ќе се кае затоа што ѝ постави прашање на оваа глупа плавуша

Жално е што поради вакви екстремно глупи луѓе, остатокот од светот ќе страда. Првото прашање беше забавно, второто од љубопитност, но одговорот го отепа!

Дечкото прашува:
– Што би купиле ако имате толку долари, со колку што луѓе сте спиеле?
Плавушата:
– Еден сендвич од Мекдоналдс, затоа што е 1 долар… Во ред, можеби 2 или 3…
Дечкото:
– А зошто ти е таков гласот?
Плавушта:
– Гласот ми е ваков затоа што имам коронавирус.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.