Јутуберот сакаше само да си направи „домашен пиштол“, но на потешкиот начин сфати дека не треба да се игра со „оган“

Јутубер од Литванија кој го води каналот „WhyDotas“, научи вредна лекција на потешкиот начин, а тоа е дека не треба да се игра со оружје, особено не ако самиот се обидува да си го направи. Споделувајќи го клипот на Интернет, безумниот човек објасни како го создал своето творештво пред да го користи пред камера.

Тој објаснува дека „ќе влезе во историјата“ бидејќи измислил „електричен пиштол со две цевки“. Тој дури додава и дека „сѐ ќе биде во ред“ бидејќи тој „не е глуп“. Очигледно се прецени па се случи тоа што се случи.

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.