Јужноафриканката не му се плаши на разбеснетиот оган од нејзиниот автомобил

Во вакви ситуации секој гледа да спаси жива глава, а ненормалнава влезе внатре во запалениот автомобил, веројатно да земе нешто. Второто видео, прилично ја зголемува веројатноста дека некоја дрога замешала прсти.