Јужноафриканските фудбалери се светски шампиони во задржување време при изведување корнер

За еден корнер толку многу успеаја да го изнервираат судијата, што залепи дури 3 жолти картони. Натпреварот е помеѓу две екипи од државното првенство на Јужна Африка.