Љубителот на автомобили откри склад со 300 стари суперавтомобили заборавени од сопственикот: Ferrari, Lamborghini, Mercedes, Corvette, Mustang, Porsche и што уште не

Анонимен колекционер на автомобили повикал еден популарен љубител на автомобили да ги сними неговите автомобили, бидејќи сакал да ги продаде сите.

Овој склад се наоѓа некаде во Њујорк и ова е само една од 3-те згради полни со автомобили. Интересно е што сопственикот сосема заборавил дека поседува дел од автомобилите.