Љубоморниот идиот фрли користена маска внатре во Ферарито и веднаш зажали за тоа

Колку и да сакал да биде на местото на чаламот што вози Ферари, нема оправдување за вакво нехумано однесување. На крај секој си го доби она што си го заслужи.