Љубоморниот маж нема зошто да се грижи (виц)

Маж во наплив на љубомора:
– Признај дека ме изневеруваш, те знам каква си!
– Кога? Наутро трчам на работа, од работа во самопослуга, после трчам дома да ве нахранам. Кога?
– Тоа е работа од две минути!
– Две минути е кога ти го правиш!