Љубопитниот купувач реши да погледне што има во специјалната понуда

Понудата е достапна само за ограничен број на клиенти, а со ваков пристап тешко дека тој ќе биде еден од нив.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.