Ќе се омажиш ли за мене? Нејќеш а?

Штом не сакаш, ќе си одиш дома гладна и боса :).

Уште не ми е јасно кој излезе како победник во ситуацијава.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.