Ќелавиот Турчин доби идеја како да се осигура дека берберот не му оставил ниту едно влакно на главата

Прво претера со прскањето колонска вода на главата, а тој да ти имал генијален план :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!