Ќерката ќе добие 100 долари ако успешно го изимитира својот татко

Таткото научил финта од интернет, а ќерката не ја знае.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.