Ќерката сакаше да ќари 5 долари од таткото, со едноставна финта, но таткото е стара школа

Муабетот им оди вака:
– Ако можеш да ги извадиш 5-те долари без да го мрднеш гелот, твои се. Ако не, треба да ми дадеш 5 долари.
– Во ред, ама не можам да ги извадам затоа што си го залепила шишето за парата.
– Е не сум!