Џеки Чен е цар! Погледнете што им одговори на ТВ водителките кога го прашаа која Кардашијан му е омилена!

Ако навистина не ги знае, значи дека човекот си го живее животот и нема време да се занимава со небитни работи. А ако ги знае ама намерно одговори така, тогаш навистина му симнуваме капа, затоа што баш толку внимание и заслужуваат да им се даде :).