Љубовна „VAR“ технологија: А фраерот мислеше дека ќе се извлече со упорно негирање

Неговата девојка го повика асистентот да ѝ ги пушти снимките да провери.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.