Ќерката по грешка му се јави на таткото наместо на љубовникот

А му спремила огромно изненадување за видео повикот…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.