Џиу-џитсу мајсторот ќе ви покаже како се изведува давење на противникот додека не се предаде

Или евентуално додека не се онесвести.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!