Џуџето покажува што ќе ѝ направи на девојкта која намерно го провоцира

Природата можеби му скратила од висината, но му додала на едно друго место… Не е она што мислите :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.