1-годишно момченце го засрами „фраерот“ кој нема основна култура

1-годишното момченце Сан Џиаруи бил на утринска прошетка со својата мајка во градот Џининг во источната кинеска провинција Шандонг. Мајката го снимала својот син како самостојно оди, но одеднаш пред нив возач во автомобил кој е застанат на патот фрла пластично шише.

Умното момченце го зема шишето и му го враќа. Детето најверојатно му го вратило затоа што како што вели е воспитано да им помага на луѓето и помислило дека на возачот му испаднало шишето, но таа и сите останати се надеваме дека возачот ја сфатил лекцијата на различен начин.