10 добри работи од 90-тите кои сè уште ги сакаме во 2020 година

Понекогаш се чувствуваме како 90-тите да не се повеќе минато туку тренд денес. Ние ги сакаме креативните фризури од тоа време, фармерките со висок струк чокерите и шарените очила за сонце.

И тоа е посебно чувство кога ќе најдете и стар тетрис.

1. Одеднаш сфаќаме дека изгледаме како нашите родители кога биле млади

2. Сè уште го сакаме гламурозниот стил од 90-тите години

3. Можеме да го гледаме филмот Pretty Woman по 100 пати!

4. Чокерите беа многу кул во 90-тите, па ги вративме назад

5. Тогаш ни се допадна овој филм, сега го сакаме овој филм

6. И инстантните полароидни слики се во тренд деновиве

7. Ниту една апликација за мобилни телефони не може да го замени PlayStation

8. Да се биде хип во 1992 година изгледа премногу модерно деновиве

9. Овие работи заслужуваат да постојат подолго, затоа ги одржуваме

10. Старата електроника сè уште работи и изгледа толку стилски