10 филмски предлози кои се одличен избор доколку сакате да ги гледате со семејството

Заедничкото гледање на добар филм е, можеби, една од најдобрите домашни занимации. На екранот се појавуваат нови светови, ликовите оживуваат и се раскажуваат приказни кои можат да обединат сосема различни луѓе.

Научниците докажаа дека смоционалното искуство зближува, дури и ако тоа е само приказна од филм. Затоа одберете си денови за гледање на овие филмови и релаксирајте се сите заедно, без да размисливате за проблемите.

Реми ничие момче (2018)

Полјана (2003)

Јас убивам џинови (2018)

Бенџи (2018)

Момче на бурата (2019)

Не знам како ѝ успева (2011)

Високата девојка (2019)

Ненси Дру и тајните скалила (2019)

Патрик (2018)

Марли и јас (2008)