10 фотографии кои докажуваат дека не е безбедно да ги пуштите момците во близина на социјалните мрежи

Денес, малку луѓе можат да ги замислат своите животи без да користат социјални мрежи.

Но, за многу момци, сите овие Инстаграм, Тиндер, Фејсбук и други слични ресурси не се само средство за комуникација, туку и можност да го покажат својата неверојатна смисла за хумор.

Искреноста е секогаш добра: „Ќе ви дадам сладолед, ништо повеќе. Нема да ве запросам.“

„Јас повторно го симнав Снепчет за да откријам дека изгледам како Ен Хатавеј како жена.“

„Направив ново емоџи. Го нареков ‘малку испаничен’“

„30 минути го користев филтерот од Snapchat на Тиндер, и како заклучок ги мразам мажите.“

Некои луѓе го користат филтерот за да се преправаат дека се во врска.

Некои одат чекор понатаму и се преправаат дека имаат семејство…

Еве како се користи филтерот за да се пошегувате со некој

„Еве како мојот брат намамува жени на апликации за запознавање“

„Една од најдобрите размени на лица“

„Новите филтери на Снепчет се неверојатни“