10 фотографии од Серена Вилијамс со нејзината ќерка што покажуваат дека е тврдо колаче на тенискиот терен, но нежна мајка дома

39-годишната светски позната светска шампионка во тенис, претприемач и активистка, Серена Вилијамс, има репутација на жестока сурова супер жена. Сепак, откако нејзината ќерка се роди пред неколку години, целиот свет започна да ја гледа од нов агол – како нежна мајка која пее Дизни песни заедно со нејзината малечка облечени како принцези.