10-годишно девојче ѝ објаснува на дадилката каков маж да си најде

Малата си има приоритети во главата и ѝ вели на девојката да не бира помлади дечковци, туку да си најде некој богат маж кој ќе се грижи за неа за да не остане на улица. Најинтересно е што воопшто не попушта и си стои на ставовите.