10 илустрации за секојдневните проблеми што припаѓаат во минатото

Честопати знаеме да кажеме дека порано било подобро, но и покрај многуте убави сеќавања мора да признаеме дека некои работи се многу полесни денес.

Постојат многу ситуации кои ни создавале проблеми, но денес се многу лесни благодарение на технологијата и новите уреди.

10. Чекање ред за да зборувате на телефон

9. Изнајмување касети од видеотеки

8. Носење ЦД-а насекаде со вас

7. Големата можност да се изгубите на патување

6. Ограничен број на фотографии

5. Недостаток на книги додека учите

4. Чувството кога не можете да заспиете затоа што е премногу топло

3. Споделување на весник

2. Пишување и барање рецепти

1. Дури и правењето чај сега е многу полесно