10 комични илустрации кои покажуваат што би ни кажале бебињата доколку можеа да зборуваат

Колку понекогаш родителите сакаат нивното дете да започне да зборува што е можно побрзо, бидејќи на моменти е толку тешко да се разберат однесувањето на бебето, неговите желби и емоции. Веднаш би се појавиле одговори на многу прашања: која песна подобро помага да заспиете, дали бебето сака нова играчка, дали бебето сака пире од брокула за ручек. И покрај ова, без сомнение, бебето ќе има за што да му каже на своето семејство.