10 кратки вицови делуваат поефикасно од дијазепам

Учебната година со онлајн настава е при крај. Наскоро родителите ќе си ги видат оценките…

– – – – – –

Дедо в аптека:
– Чедо, има ли кондоми?
– Да дедо, со малини, јагоди банани…
– А нешто со арматура нема ли?

– – – – – –

Се собрале мајки на родителска средба и сите љубопитно прашуваат една:
– Одамна си разведена, не ли ти е тешко без маж?
– А не, со вашите ми е добро.

– – – – – –

Глупавите луѓе секогаш велат НЕ. Вие глупави ли сте?

– – – – – –

Рецепт: Јајца на ергенски начин:
„Го отвораш фрижидерот, си ги почешуваш јајцата, го затвораш фрижидерот.

– – – – – –

Моите комшии секое сабајле слушаат рок. И ич не ми е гајле сакаат ли да слушаат или не сакаат!

– – – – – –

– Мамо, ти машко или женско сакаше?
– Јас сине, само сакав да си ги врзам патиките.

– – – – – –

За време на свадба две комшивки си прават муабет:
– Невестата изгледа уморено!
– Секако дека ќе изгледа, за тоа место се бори цели 10 години!

– – – – – –

Толку многу проблеми имам во моментов, што ако ми излезе нешто ново, најрано после два месеци можам да почнам да му се нервирам.

– – – – – –

– Жено, ако умрам млад, сакам да е од с*кс.
– Па добро е, многу брза смрт си си одбрал.