10 кратки вицови и афоризми за долго смеење

Има 2 типа на жени – што се добро облечени и добро што се облечени.

– – – – – – –

Кога и да разговараш со жена, не заборавај дека:
„Заради контрола на квалитетот, овој разговор ќе биде снимен“ и тоа засекогаш!

– – – – – – –

Барам сериозна врска за петок, сабота и недела. Жените со поголеми гради имаат предност!

– – – – – – –

Има моменти во кои човек не може да се воздржи од правење глупости. Тоа се нарекува ентузијазам.

– – – – – – –

Викенд хороскоп:
– Кај оптимистите сѐ ќе е лошо, но тие нема да забележат. Кај песимистите сѐ ќе е во ред, но ним и тоа нема да им се допадне.

– – – – – – –

Дедо ми како ја зел баба ми без да ѝ видел ниту едно селфи… не знам!?

– – – – – – –

Никога не менувај една жена за друга. Биди маж и остани со двете!

– – – – – – –

Никој не може подобро да ја исчисти куќата од изнервирана жена.

– – – – – – –

Толку му се допадна ергенската забава, што ја откажа свадбата.

– – – – – – –

Оглас во бугарски весник:
„Пронајдена е матурантка! Руса коса, долги нозе и знае да брои само до 12. Ако некој си ја препозне, да дојде да си ја земе, затоа што ни го испи цел алкохол!“