10 кратки вицови за брзо и ефикасно кревање на расположението

Убавата сума, железни врати отвора…

– – – – – –

Македонец објавува статус на Фејсбук:
„Сакам да го поздравам брат ми, со кој се скаравме пред 5 години за едно прасе. И да му кажам дека ако ми го врати, се ќе му простам!“

– – – – – –

Жените се неверојатни:
Ти не кажуваш ништо, а сѐ те разбираат,
тие кажуваат сѐ, а ти ништо не разбираш.

– – – – – –

– Комшо, ти се капеш ли после с*кс?
– Обавезно…
– Иди е*и нешто, ти се молам…

– – – – – –

Жената, кликајќи на линк на онлајн продавница.
– Сакаш ли да ти покажам каква јакна сакам за подарок за Св. Валентин?
Мажот, кликајќи на линк во п*рно сајт:
– А ти сакаш ли да ти покажам што треба да правиш редовно, за да добиваш такви подароци?

– – – – – –

За да е успешен еден брак, жената не треба да пегла кошули, туку да ги гужва!

– – – – – –

– Тато, тато, погоди како се вика мојата учителка во градинка? Почнува на буквата „Т“.
– Тамара?
– Не…
– Татјана?
– Не…
– Тина?
– Неее…
– Не знам… Како се вика?
– Тетка Марија.

– – – – – –

Чак Норис си имал магнет и на него си лепел фрижидерчиња од целиот свет.

– – – – – –

Мажот е како Windows – ако заспал, кога ќе му го размрдаш глувчето, се буди.

– – – – – –

Луѓето си наоѓаат животни партнери на интернет, а јас се плашам една јакна да си нарачам!