10 кратки вицови за брзо подобрување на расположението

Кај некои луѓе двете полутопки се заштитени со череп, а кај некои со гаќи!

– – – – – –

Совет за мажите: За жената да не ве изневерува, треба да има толку алишта, за да нема место во плакарот да се собере швалерот!

– – – – – –

– Госпоѓице, ајде да имаме с*кс?
– Колку ти е голем?
– Осум сантиметри.
– Хихихи…
– Не хи, туку Фи.

– – – – – –

– Како си?
– Што да ти кажам, црните мачки престанаа да ми преминуваат преку патот. Не гледале смисол…

– – – – – –

Геј оди во аптека:
– Добар ден! Една Виагра, ве молам!
– Ќе го креваме авионот а?
– Ааа не, ќе се возиме…

– – – – – –

– Комшивке, ако знаеш што ти мислам, ќе си купиш количка за близнаци на два спрата!

– – – – – –

– Ленче, кој е тој згоден дечко, кој излезе сабајлето од кај вас?
– Еден студент, 4-та година!
– А редовен ли е?
– А, не! Само кога мажот ми е на службен пат.

– – – – – –

Се враќа мажот дома во раните утрински часови и… БАМ со тавата по главата.
– Леле, душо извиниии… Заборавив дека беше трета смена!

– – – – – –

Жената:
– Е сега е доста! Барам развод!
Мажот:
– И со двата рога сум “за”.

– – – – – –

– Тато, ти кога си бил мал во моето училиште ли учеше?
– Да! Зошто?
– Па учителката денес ми рече дека после 30 години, прв пат гледа таков идиот!