10 кратки вицови за брзо разведрување во тмурниот ден

Убаво си си поминал на Нова Година ако се вратиш дома во туѓи чевли, со далечинско во џебот наместо мобилен телефон.

– – – – – –

Опа, бившиот ми објавил слика со новата девојка. Напишав коментар:
– Оваа е поубава од плавушата што ја шеташе за рака вчера!

– – – – – –

Без разлика колку руска салата ќе изедеш за празниците, чевлите пак ќе ти се точни.

– – – – – –

Од шеф и од жена се бара сѐ, па кој што даде тоа.

– – – – – –

Крај, оваа година најдов начин како да се откажам од цигарите. Ќе пушам само после с*кс.

– – – – – –

– Убави локни!
– Благодарам! Денес цело сабајле ги виткав!
– Помислив дека косата ти е таква!
– Оууу! Ако ми беше ваква, ќе си ја пеглав!

– – – – – –

Мажи, многу е важно да успеете да насмеете една жена. Има 3 начини за тоа: со интелект, со хумор и со должина.

– – – – – –

Се враќам дома после два дена, а жена ми веднаш најде црвено влакно на моето палто и ми вели:
– Сега се ми е јасно! Па како не ти е срам?! Пак си бил кај мајка ти да се жалиш од мене!

– – – – – –

После акција во кревет, женат му вели на мажот:
– Ех мажу, во целиот живот сум имала само двјца вистински мажи…
– Хм, а кој е вториот???
– Зошто вториот, па ти и првиот не го познаваш!

– – – – – –

– Маре ма, зошто не се омажиш за мене?
– Зошто си мајтапчија бе Зоки.
– Јас па мислев затоа што сум добар во кревет?
– Гледаш ли? Се на мајтап тераш.

– – – – – –

– Ти многу сакаш да црташ!
– Да! Како позна?
– По веѓите и шминката!