10 кратки вицови за долги и весели празници

Жените се секогаш корисни, дури и ако вети дека ќе дојде и нема да се појави … ќе се бањаш, ќе се избричиш, ќе облечеш чисти панталони, ќе легнеш во чисти чаршафи.

– – – – – – –

Еден маж сфаќа дека е вљубен, кога за два дена ќе изгуби интерес кон автомобилот.

– – – – – – –

Прво треба да го фатиш со два прста за да го исправиш. Потоа треба да го лижеш, па дури потоа да го ставиш внатре. Како што гледате и сами мили мои, си има определен начин на кој се вденува конец во игла.

– – – – – – –

За с*кс и броење пари… неудобна поза нема!

– – – – – – –

Со пари не можеш да си купиш пријател, само пријателка!

– – – – – – –

– Мажу, ти личам ли на идеалната жена?
– Што зборуваш душо? Ти си нешто многу повеќе!
– Оуу… и колку повеќе?
– Па, околу 30 кила.

– – – – – – –

– Миличок, ќе се облечам како Снегулка. Ќе бидам толку убава што ќе ме љубиш цела ноќ!
– Мислам, дека и двајцата не прецени.

– – – – – – –

Бракот е единствениот вид на затвор, од којшто те пуштаат предвремено заради лошо поведение.

– – – – – – –

Совет од жена 10 години во брак: Дради девојки, не се мажете за маж со златни раце. Нема да имате ништо ново, сè ќе поправа тој гад.

– – – – – – –

За Нова година мажот ми ми купи сет нови ножеви, а јас му купув електричен пиштол. Веќе 6-ти ден како не сме се скарале. Си седиме, си молчиме.