10 кратки вицови за долго смеење

Уште едно затворање на државата и Македонија ќе заличи на рајска градина. Сите ќе се голи и боси и ќе јадат само јаболка!

– – – – – –

Ламинатот е како жената – може да се подуе и од една капка.

– – – – – –

Пратениците и кучињата имаат многу заеднички работи. На пример „лаат“ по наредба!

– – – – – –

Спиев само неколку минути на новиот душек со мемориска пена и болките во грбот ми исчезнаа. Лошото е што ме замолија да си одам од продавницата.

– – – – – –

Нема сила на светот, која ќе спречи една жена да се вљуби во најголемиот тиквар.

– – – – – –

За да сте повторно умен, смел и забавен – сменете ја жената!

– – – – – –

Дијагноза:
– Болниот не знаел, дека додека одил по други, жена му одела на карате.

– – – – – –

Компјутерсјата игра ТЕТРИС не научи дека трева да го стсавиш таму каде што можеш, а не каде што сакаш.

– – – – – –

Ако девојка ти си го става телефонот на авионски режим кога сте заедно, ти не си единствениот патник во авионот!

– – – – – –

– Драги, колку мусака да ти ставам?
– Колку ќе си ставиш тебе, исто и мене душо!
– Мило, во последно време многу јадеш…